Motosiklet - Motorlive
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular: Forumumuzdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz..

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10

21 
 : Eylül 27, 2008, 12:01:16 ÖS 
Başlatan X__utku__X - Son mesaj Gönderen: admin
Buna Artçı nasıl biniyor. Yer varmı? --Ben zaten o kağıt gibi yere oturmaya korkarım!:D.....

22 
 : Eylül 23, 2008, 12:54:48 ÖÖ 
Başlatan X__utku__X - Son mesaj Gönderen: X__utku__X

Önümüzde ki yıl WSBK ‘da Aprilia ‘nın boy göstereceği V4 Superbike modeli Aprilia RSV4 modelinin ilk fotoğrafları yayınlandı. Max Biaggi tarafından kullanılacak RSV4 ‘ün 2 versiyonu var, fabrika ve basic olarak satışa sunulacak olan her iki araçta Aprilia’nın tamamen yeni 65 dereceli V4 güç ünitesine sahip olacak.

Yol versiyonu 180 bg gücünd eolacak aracın pistlere çıkacak abisi 210-220 bg gücü civarlarında güç üretecek.

WSBK nın kuralları gereği Aprilia Şubat 2009 ‘a kadar 250 ünite, Hazirana kadar 750 ünite satabilecek. $30,000 civarı fiyata sahip olması beklenen aracın fabrika versiyonu $40,000 civarlarında olacak.

Ve çıplak severlere müjdeli bir haber ile bu haberi sonlandırıyoruz.

RSV4’ün stilinden sorumlu olan aynı zamanda orjinal Ducati Monster ve Cagiva Raptor modellerini tasarlayan Miguel Galluzzi, açıklamasında RSV4 ‘ün çıplak streetfighter versiyonununda yapılacağını söyledi.

23 
 : Ağustos 07, 2008, 09:48:50 ÖS 
Bence kazadan çok yolda hız yaparken tutunmayı kolaylaştırmak için yapılmış bişey..

24 
 : Ağustos 07, 2008, 09:32:25 ÖS 
Başlatan X__utku__X - Son mesaj Gönderen: Steinwald
gercekten guzel fıkır boylelıkle kaza sırasında  arkadakı yolcunun  fırlamamasını mınumuma ındırıcektır  daha dogrusu arkadakının  tutus  kabılıyetınede baglı ve ıkıncı resımdekı bayanlarda baya can yakıcı turden aman dıkkat  Karizmatik

25 
 : Ağustos 04, 2008, 10:53:15 ÖS 
Sıradan bir motordan çok bu renkle modifiyeli bir motora benzemiş. Gerçekten çok şık ve iddalı bir tasarım olmuş. Yazı için teşekkürler..

26 
 : Ağustos 04, 2008, 10:18:24 ÖS 

2009 Kawasaki Z750 modelinin ilk fotoğrafları yayınlandı.

Kawasaki, en çok satan modellerinden biri olan Z750 için yeni renk seçenekleri ekliyor. Teknik olarak bir değişikliğin henüz duyurulmadığı 2009 Z750, Candy Lime (yeşil) / Metalik Diablo Black (siyah), Candy Imperial Blue (Mavi), Diablo Black (siyah) renklerinde satışa sunulacak.

27 
 : Ağustos 03, 2008, 07:11:01 ÖS 

Her yıl bu mevsimler firmaların yeni modelleri ile ilgili söylentiler dolaşmaya başlar, bununla ilgili fotoğraflar yayınlanır, yorumlar yapılır. Son bir kaç konumuzda bu tarz pek çok modele yer verdik sırada ki modelimiz ise Visordown sitesinde fotoğrafı yayınlanan yeni Kawasaki ER-6n.

Eğer söylentiler doğru çıkar ve araç bu şekilde üretilirse, yeni modelde göze çarpan ilk unsurlar Versys modelinin maşa (salıncak kolu) sistemi ile Z750 modelinin çatallarının kullanılmış olması olacak gibi.

Kaynak: Visordown

28 
 : Ağustos 03, 2008, 07:03:19 ÖS 

Daily Sunshine isimli gazetenin haberine göre, Çin ‘in Yungang bölgesinde 14,277 tane “yasadışı” motosiklet polis tarafından buldozerler ile imha edildi.

Shenzhen merkezli gazetenin haberinde, Nisan ayında 9,532 motosikletin daha aynı şekilde imha edildiği belirtilmiş. 1995 yılından bu yana motosiklet sayısının azaltılmasına çalışıldığının altını çizen gazete, 1998 yılında yeni motosiklet kaydının durdurulduğunubelirtmiş. 2003 yılından bu yana 580,000 den fazla motosiklet ve elektirikli bisiklete el konulmuş.

Gazetenin haberinde “yasadışı” durumun detayları hakkında fazla bilgi sunulmamış. İnternet sitelerinde ki haberlerde genellikle bu uygulamanın sebebinin şehirde ki hırsızlık olaylarıyla alakalı olduğu ve kapkaççıların çoğunlukla motosiklet kullandıklarından bahsedilmiş. Makalede ayrıca hırsızlık ile ilgili detaylarda sunulmuş, geçen yıla oranla bu yıl ki hırsızlık olaylarının 58.32% azaldığı ve 3 motosikletli hırsızlık çetesinin operasyonlar sonucu çökertildiği belirtilmiş.

Kaynak : motorbiker.org, Danwei.org, chinacartimes.com

29 
 : Ağustos 02, 2008, 09:06:03 ÖÖ 
Herkesin okuması geren bir yazı. Motosiklet sürerken dikkat etmeniz gerekn şeyler hakkındada bilgi veriyor.

Geçenlerde benzer bir kaza arkadaşın başına geldi. Yanyoldan bir arabanın çıktığını görmüşler. İki kişiler motorda.. 50km falan fazla yapmiyoalr arabayı görünce biraz daha hız kesmişler korna  filan adam burnun sokup durmuş... Bunlarda gördü sanmışlar. Tam geçerken adam bir fırlamış kurtaramamışlar çarpmışlar. Hızlı gitmedikleri için pek bişey yok.
Adam ne dese beğenirsiniz görmedim. Ben olsam kafasından direk kıvılcım çıkarmıştım.... Kahkaha

30 
 : Ağustos 02, 2008, 08:40:51 ÖÖ 
Benim ilk motorum çok büyük ve güçlüydü.. Bu övünülecek bir şey değil tabiki beni örnek alıpta hemen  bir 750 cc lik motor almayın. Biraz fazla gaz verirsiniz sonra siz başka yerde motor başka yerde. Alışmak kullanmak motosiklet kullanmanın zor ve sıkıcı taraflarından biri oalrak görülmemeli bence çok keyifli bir yanı. Şimdi diyorum bende bir scooter ile dağıtsaymışım keşke Kahkaha

Bununla birlikte motosikleti uzun süre kullanmadan önce. Ben honda nın yada başka bir şirketin motosiklet sürüş derslerine katılmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü size ehliyet alırken pek bişey öğretmezler. Motoru çok iyi kullandığınızı düşünebilirsiniz. Ama yanlış sürüş tekniklerinde uzmanlaşmışta olabilirsiniz.... Yeniyseniz daha büyük motorsikletlerde bu sürüş tekniklerini korkmadan deneyebiliyosunuz. Birde yarışlar için eğitim veren bir firma vardı. O firmada Motosiklettle ilgili genel kavramları sürüş tekniklerini en ince ayrıntısına kadar öğretiyordu. Merak eden olursa pm atsın buluruz... Firma İstanbul firması bu arada...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!