Benim ilk motorum çok büyük ve güçlüydü.. Bu övünülecek bir şey değil tabiki beni örnek alıpta hemen bir 750 cc lik motor almayın. Biraz fazla gaz verirsiniz sonra siz başka yerde motor başka yerde. Alışmak kullanmak motosiklet kullanmanın zor ve sıkıcı taraflarından biri oalrak görülmemeli bence çok keyifli bir yanı. Şimdi diyorum bende bir scooter ile dağıtsaymışım keşke

Bununla birlikte motosikleti uzun süre kullanmadan önce. Ben honda nın yada başka bir şirketin motosiklet sürüş derslerine katılmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü size ehliyet alırken pek bişey öğretmezler. Motoru çok iyi kullandığınızı düşünebilirsiniz. Ama yanlış sürüş tekniklerinde uzmanlaşmışta olabilirsiniz.... Yeniyseniz daha büyük motorsikletlerde bu sürüş tekniklerini korkmadan deneyebiliyosunuz. Birde yarışlar için eğitim veren bir firma vardı. O firmada Motosiklettle ilgili genel kavramları sürüş tekniklerini en ince ayrıntısına kadar öğretiyordu. Merak eden olursa pm atsın buluruz... Firma İstanbul firması bu arada...